BABYLON 5

Recentebeoordeling


4 sterren uit 301 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babylon 5. Meer weten? Ontdek meer

25 okt 2022 om 22:40 Eten was perfect! Vrouw aan de telefoon ook super! De bezorging super slecht. Ik gaf aan dat ik er 3 knoflooksaus had bij besteld dit stond ook op de bon, dus niet gekregen. Meneer daagde me uit om te vechten, asociaal!
10 sep 2022 om 20:20 Voor één schotel 4 euro duurder en minder eten dan een half jaar geleden. Ongelofelijk. Het eten smaakt wel goed.
6 sep 2022 om 19:08 Altijd goed eten
11 aug 2022 om 20:33 Wie dik ynoarder
8 aug 2022 om 22:07 Veel te laat en koud
8 aug 2022 om 20:32 Apart gekruid , niet onze smaak.
8 aug 2022 om 16:33 I never received my order, pls reimburse me !
6 aug 2022 om 13:12 Kwaliteit 10/10.
4 aug 2022 om 8:34 Heerlijke piza, goed van smaak met echte topping, heerlijke stukjes vlees, echt heerlijk van genoten. Ik had de piza drachten, kan deze aanraden.
28 jul 2022 om 9:36 Lekker eten, goed beleg, beetje zout, deeg wel basis en hard als het koud wordt.
20 jul 2022 om 20:54 Altijd Goed eten, snelle bezorging en goed warm. Dit keer zijn ze helaas de bestelde saus vergeten mee te leveren, maar verder altijd prima.
20 jun 2022 om 20:46 Ik heb voor eerst bij jullie besteld , en was het heerlijk , vole smaak , lekker warm en vriendelijk bezorger . Top ... eerlijk te zeggen dit was een verassing hoe de eten zou smaken, en is echt een aanrader.